top of page
USYNLIG/GJENNOMSIKTIG TANNREGULERING

Vi utfører tre typer tannregulering beregnet på voksne pasienter: Inman Aligner, Clear Smile Aligner (avtagebare) og clear smile braces (fast apparatur). Alle har den fordelen at de er ”usynlige” eller lite synlige.

Du og  tannlegen finner den metoden som er best for å regulere dine tenner.

Clear smile aligner består av skinner av et tynt, gjennomsiktig plastmateriale som lages individuelt til hver pasient. Hver skinne flytter tennene litt etter litt og må settes på i en bestemt rekkefølge. Hver skinne brukes i 10- 14 dager. For at skinnene skal sitte fast når du har dem på, legger vi noen små nesten usynlige fester i tannfarget plastmateriale på noen utvalgte tenner. Behandlingstiden variere, og det utføres kontroller hos tannlegen med jevne mellomrom. 

 

Ettersom skinnene kan fjernes når som helst under behandlingen, kan du spise det du vil uten å måtte bry deg om reguleringen, opprettholde god munnhygiene, og velge å fjerne dem en kort stund i spesielle tilfeller.

Når vi skal lage en behandlingsplan må tannlegen ta en avstøpning av begge kjever . Det vil også bli tatt kliniske fotobilder av tennene dine. Tannlegen utarbeider så en behandlingsplan basert på dine ønsker og behov.

 

Avtrykket blir deretter sendt til laboratorium i London, og der vil den bli digitalisert og det settes opp en 3D animasjon. 
 

Når den virtuelle 3D behandlingsplanen er klar, vil du og tannlegen sammen gå igjennom planen før produksjonen av reguleringsskinnene starter. 
 

Alle pasientene får en skriftlig kostnadsoverslag med betalingsplan. Leveringstid er ca 2-3 uker etter bestillingen har funnet sted.
 

Vi tilbyr gratis konsultasjon for usynlig tannstilling, der vi kan ha en dialog rundt hva du virkelig behøver og hva som passer deg best. 

Undersøkelse med fotobilder og avtrykk samt model digitaliseringen koster kr. 1500 og honoreres uansett om man velger å gå videre med behandlingen eller ikke. Voksne pasienter må dekke utgifter til tannbehandling selv.

 

bottom of page